Üzemorvosi vizsgálat ára

Általánosságban a piaci árakról

Az üzemorvosi vizsgálat ára esetenként eltérő lehet, hiszen több tényező is befolyásolja az árképzést. Az árak nagyban függnek az igényelt vizsgálat típusától, az elvégzés módjától, a szolgáltatóktól, illetve attól, hogy az adott vizsgálat magában foglal-e egyéb felméréseket, eszközöket vagy helyszíni szolgáltatásokat. Az árak akár 5.000 és 15.000 forint között is mozoghatnak csak egy-egy vizsgálat esetén. Ezenkívül a vállalatoknak van lehetőségük olyan csomagokban gondolkodni, amelyek több vizsgálatot is felölelnek, és amelyek árai ennek megfelelően alakulnak. Az üzemorvosi vizsgálatok árai azonban mindig a leghatékonyabb és legmegfelelőbb munkahelyi prevenció és egészségvédelem fenntartása érdekében történnek, így érdemes előzetesen tájékozódni mind a költségekről, mind pedig a szolgáltatások pontos tartalmáról.

Néhány gyakori üzemorvosi vizsgálat:

Általános orvosi vizsgálat: Az általános orvosi vizsgálat során az üzemorvos általános egészségügyi állapotunkat vizsgálja meg - vérnyomás, testtömegindex és koleszterin szint stb. - és egyéb egészségügyi teszteket is végezhet. Általános orvosi vizsgálat ára általában 10.000-15.000 forint között van.

Légzésfunkciós vizsgálat: A légzésfunkció vizsgálat során az üzemorvos ellenőrzi a munkavállalók légzését és a tüdő kapacitását. A légzésfunkció vizsgálat általában 10.000 és 20.000 forint közötti áron elvégezhető.

Hallásvizsgálat: A hallásvizsgálat során az üzemorvos meghatározza a munkavállalók hallásküszöbét.A hallás vizsgálat általában 5.000-15.000 forint között mozog.

Szemvizsgálat: A szemvizsgálat során az üzemorvos ellenőrzi a látásélességet és a szem egészségi állapotát. Szemvizsgálat ára általában 5.000-15.000 forint között mozog.

EKG-vizsgálat: Az EKG-vizsgálat során az üzemorvos megvizsgálja a munkavállaló szívritmusát, és kizárja a szívbetegségek jelenlétét.Általánosságban az EKG-vizsgálat ára Magyarországon általában 6.000 és 12.000 forint között mozog.

Vércukorszint ellenőrzés: Az üzemorvos ellenőrzi a munkavállalók vércukorszintjét annak érdekében, hogy időben kiderüljön a cukorbetegség megléte. Vércukorszint mérés ára általában 3.000-10.000 forint között van.

Ezen vizsgálatokon kívül az üzemorvosok további speciális vizsgálatokat is végezhetnek a munkavállalók számára a munkahelyi környezet függvényében, mint például a bőrvizsgálatok, toxikológiai vizsgálatok vagy éppen a stressz és a pszichológiai állapot ellenőrzés

Üzemorvosi vizsgálat ára – Családért Kft

Az üzemorvosi vizsgálatok ára nálunk  jóval a piaci árak alatt vannak:

Alapvizsgálat:     5000 ft/fő

EKG:      3000 ft/fő

Hallás vizsgálat:   4000 ft/fő

Légzés funkció:  6000 ft/fő

EÜ kiskönyv:    5000 ft/fő

Targonca jogosítvány: 4000 ft/fő

Egyéb vizsgálatokra is van lehetőség megbeszélés alapján.

Kinek kell állnia az üzemorvosi ellátás költségeit?

Általában a munkáltató az, aki fizeti az üzemorvosi vizsgálatok költségeit. Az üzemorvosok szolgáltatásait általában a munkahelyeken igénylik, és a munkáltatók kötelesek gondoskodni a dolgozóik egészségbiztonságáról és munkaegészségügyi védelméről. Ezen okból kifolyólag a munkáltató állja az üzemorvosi vizsgálatok költségeit is.

Azonban vannak olyan vizsgálatok, amelyeket a dolgozónak kell magának finanszírozni, ha például a vizsgálatot nem egészségügyi okokból halasztotta el, vagy ha egyes speciális vizsgálatokat igényelnek a munkakörére vonatkozóan. Érdemes azonban említést tenni arról is, hogy a konkrét szabályok és előírások az országonként eltérőek lehetnek, ezért javasolt a helyi törvényekkel és szabályokkal kapcsolatban tájékozódni.

 

Ha Ön is szeretné biztosítani dolgozói egészségét és jólétét, akkor itt az ideje, hogy igénybe vegyék a Családért Kft. Üzemorvos szolgáltatásait.

Nagyon kedvező áron kínáljuk szolgáltatásainkat, így Önöknek sem kell aggódniuk a költségek miatt.

Segítünk a dolgozók egészségügyi problémáinak kezelésében és megelőzésében.

Várjuk jelentkezésüket!

A munkavállalók számát kell feltüntetni. Ha nincsen akkor 0-val helyettesíteni.
A munkavállalók számát kell feltüntetni. Ha nincsen akkor 0-val helyettesíteni.
A munkavállalók számát kell feltüntetni. Ha nincsen akkor 0-val helyettesíteni.
A munkavállalók számát kell feltüntetni. Ha nincsen akkor 0-val helyettesíteni.