Rólunk

Cégünk 1987-óta (több mint 30 éve) végzi nagy szakértelemmel, odafigyeléssel Dr. Zoltai Erika üzemorvos- belgyógyász szakorvos, háziorvos főorvos, vezetésével, többek között a foglalkozás egészségügyi (üzemorvosi) tevékenységét, az ország területén jelenleg több min 300 vállalkozás, vállalt, több mint 10000 dolgozója megelégedésével. Dr. Majlát Zoltán révén angol nyelven is végzünk vizsgálatokat az Önök megelégedésére.
Az üzemorvosnak kell ellenőriznie a munkavállalók egészségét!

Az üzemorvosnak kell ellenőriznie a munkavállalók egészségét!

A foglalkozás-egészségügyi orvos feladatai közé, preventív megelőző feladatok is tartoznak. Egy üzemorvos  feladata az egészséges munkakörnyezet kialakítása és az egészségkárosodások megelőzése. Közreműködik a munkahelyi megterhelés mértékének és típusának felderítésében (fizikai, szellemi, lelki), illetve a munkakörnyezeti kóroki tényezőket is, melyek lehetnek kémiaiak, fizikaiak, biológiaiak, pszicho szociálisak, ergonómiaiak. is, sőt az üzemorvos részt vesz a munkavédelmi kockázat becslésben a munkavédelmi szakember bevonásával és a munkahelyi baleset kivizsgálásában is. A munkáltatókat munkahigiéniai tanácsadással segíti.

Ha szerződést köt velünk, egyedi kedvezményekkel vállaljuk a törvényben előírt foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat és azok nyilvántartását, természetesen figyelmeztetjük időben a vizsgálatok lejárati ideje előtt, hogy velünk elkerülje az esetleges bírságokat.

Velünk nem csak az Ön és munkavállalói egészségét tudja megőrizni, de kiadásait is csökkentheti!

Rendkívül rugalmasak vagyunk igényeihez!
Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Rugalmasan intézheti felénk fizetési kötelezettségeit is.

Fizetési lehetőségeink:
 • készpénz
 • bankkártya
 • azonnali átutalás (akár telefonszámra vagy e-mail címre is)
 • Hamarosan bevezetésre kerül az egészségpénztári kártyák elfogadása is.
 • Az üzemorvosnak kell ellenőriznie a munkavállalók egészségét!

  Kérje árajánlatunkat

  Contact Us

  1106 Budapest Fehér út 1/B épület 7. emelet 701 es szoba. (a liftektől előre a folyosó végén)